Vriendschap is...

Samen heel veel lol hebben

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

 • Vriendinnen vieren 50 jaar Vriendschap!

  Ben jij ook iemand van langdurige vriendschappen? Of verdwijnen er af en toe vriendinnen uit je leven en maak je weer nieuwe vriendinnen? Die welllicht beter bij je passen aangezien je leven verandert?  In Den Bosch zijn 4 vriendinnen die hun 50 jaar vriendschap vieren, geweldig!!

   

  Geplaatst op 16-05-2015 door wannabefriends lees meer
 • Vriendinnen afkraken

  Doe jij dat wel eens?

  Vriendinnen door dik en dun. Zulke vriendinnen kraak je niet af… zou je zeggen. Maar dat gebeurt dus wel. Vooral als het groene monster de hoek om komt kijken. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 64 procent vriendinnen wel eens afkraakt vanwege jaloezie.

   

  Lees het artikel

   

  Bron: Telegraaf

  Geplaatst op 19-02-2015 door wannabefriends lees meer
 • Vrienden voor het leven

  Wie heeft ze niet: vriendinnen! Uit de enquête op VROUW.nl blijkt dat ruim driekwart van de vrouwen beschikt over een goede vriendin. Eéntje die het merendeel bij toeval tegen het lijf is gelopen of nog van vroeger kent. Toch wordt deze vriendenkring ook nog regelmatig aangevuld. Bijna 85% van de vrouwen geeft namelijk aan nog steeds nieuwe vriendschappen te sluiten.

   

  Voor het leven

  Een vriendin waar je al jaren lief en leed mee deelt of een waar je een tijd geleden toevallig mee aan de praat raakte tijdens de voetbalwedstrijd van jullie zoons: het maakt vrouwen niets uit. Bijna driekwart geeft namelijk aan dat de vriendschappen die ze sluiten, voor het leven zijn.

  Dat er af en toe iets verandert in een vriendschap beamen de vrouwen wel. Hoewel de komst van een man en kinderen de band tussen vriendinnen niet aantast, geven de respondenten wel aan dat ze af en toe iets minder tijd hebben voor hun vriendinnen.

  bron: Telegraaf Vrouw

  Geplaatst op 24-11-2014 door wannabefriends lees meer
Copyright © 2016 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media