Vriendschap is...

Samen heel veel lol hebben

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

 • Gelukkig nieuwjaar!

  Wij wensen jullie een fantastisch 2016!! Geniet van al je vrienden en vriendinnen en wie weet ontmoet je dit jaar nog wel meer mooie en waardevolle mensen!

  Koester je vriendschappen!

  Geplaatst op 03-01-2016 door wannabefriends lees meer
 • Vriendinnen hebben is gezond!!

  Helemaal alleen is ook maar alleen. En familie is geweldig, maar vrienden/vriendinnen kunnen een nog zo veel meer leuks aan je leven toevoegen. En nu blijkt dat het ook nog eens gezond voor je is! Twee vliegen in 1 klap....zowel in goede als in slechte tijd is het bijzonder fijn dat je mensen op je heen hebt.  We kwamen onderstaand artikel tegen in de Telegraaf

   

  http://www.telegraaf.nl/vrouw/24648315/__Vriendinnen_houden_je_gezond__.html

  Geplaatst op 24-10-2015 door wannabefriends lees meer
 • Hoe goed is jullie vriendschap?

  Je hebt meerdere vriendinnen, via Wannabefriends.nl gevonden, of op een andere manier. Je hebt vast niet eenzelfde vriendschap met elke vriendin. Ook is de ene vriendschap beter, leuker, gezelliger of gewoon anders dan de andere. En ben je waarschijnlijk zelf ook niet altijd de perfecte vriendin. Op de Libelle Daily kwamen we tips tegen om het nog leuker te hebben met je vriendinnen. Geef elkaar bijv. vaker complimenten, plan een vast vriendinnenavondje in en/of leg je smartphone in de hoek en geef elkaar volle aandacht!

  Hier vind je de tips http://www.libelle.nl/actueel/lekker-in-je-vel/vriendschappen

  Geplaatst op 28-07-2015 door wannabefriends lees meer
Copyright © 2016 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media